Rådgivning

Har du egna ideér men behöver hjälp att komma vidare?

Har du egna ideér men behöver hjälp att komma vidare? På plats i din trädgård kan jag ge konkreta råd och svara på dina frågor som tex rör trädgårdens utformning, växt och materialval, beskärning och jordförbättring. En konsultation passar bäst om du har en specifik del i trädgården du behöver hjälp med. Var du ska placera den nya poolen, hur du kan få till en naturlig skuggplats eller förslag på växter som trivs. Är du ute efter en tydlig helhetsbild av trädgården eller en växtkomposition, rekommenderar jag att du istället väljer en designlösning.

Vill du ha hjälp att få till en mysig balkong eller terrass? Jag kan jag ge tips på krukor, storlekar, växter och konstruktioner så du får till den där ombonade platsen.

Rådgivning

Inför mötet mailar jag ett underlag som du fyller i och skickar tillbaka. Du tar fram en skalenlig tomtkarta att ha tillgänglig under mötet. Väl på plats för du som kund egna anteckningar under tiden. Du kan efter rådgivningen komplettera med någon av designpaketen. Då bjuder jag på rådgivningen.

Besöket tar runt 1,5h. Vill du ha en skriftlig sammanställning skickad efter konsultationen kan detta köpas till.

Pris för trädgårdsrådgivning inklusive förberedelser: 2000 kr

Utanför 2 mils radie från Helsingborg tillkommer kostnader för restid och milersättning.

Reskostnad/tid med 500kr/tim.

Milersättning/bilkostnad med 50kr/mil